לחם ללא שמרים

לחם ללא שמרים זה מאפה ביתי מושלם שמכינים בקלות, ללא התפחה על בסיס רוויון ותוספות טעימות שאוהבים. במיוחד לכל מי שעדיין חושש משמרים
לחם ללא שמרים זה מאפה ביתי מושלם שמכינים בקלות, ללא התפחה על בסיס רוויון ותוספות טעימות שאוהבים. במיוחד לכל מי שעדיין חושש משמרים
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

תוספות


אופן הכנה

  1. מערבבים יחד את כל החומרים לבצק אחיד ולשים חצי דקה על משטח מקומח.
  2. מוסיפים תוספות שאוהבים ולשים לפיזור אחיד שלהן בבצק.
  3. מעצבים כיכר עגולה ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה .
  4. בעזרת סכין חורצים X במרכז.
  5. אופים ב-180 מעלות למשך 45 דקות להשחמה.
  6. מצננים לפני שמגישים.

הערות

  • אפשר להחליף את התוספת ב-1 כוס עשבי תיבול, בצל מטוגן, זיתים קצוצים, גבינת פרמזן.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (8)

Avatar

    Avatar
    עדנה עזרוני

    באיזה גובה בתנור אופים לחם?

      Foody team
      מערכת Foody

      תמיד כדאי לאפות במרכז התנור (מדף אמצעי) שם החום מפוזר באופן אחיד. בהצלחה!

    Avatar
    דנה זיו

    אשמח לדעת האם גם לאחרים יש ריח נוראי מהלחם ברגע שיוצא מהתנור ?

    Avatar
    שאלה חשובה ואולי קצת מוזרה :)

    קודם כל תודה רבה על המתכון.

הצג עוד

קטגוריות

תגיות