לדף הבית
 
מתכוניםכל מיני
שבלולי קשקבל מבצק מלאווח
כמות: 20 שבלולים
חומרים
3 עלי מלאווח
ביצה למריחה
למלית:
100 גרם עגבניות מיובשות בשמן, טחונות למחית (עם מעט מהשמן)
שמן זית למריחה
200 גרם גבינת קשקבל מגוררת
שבלולי קשקבל
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-190 מעלות.
מורחים עלה מלאווח במחית עגבניות מיובשות. מפזרים קשקבל מגוררת, מגלגלים וחותכים לפרוסות בעובי 2-3 ס"מ. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה כשהצד החתוך כלפי מעלה, מברישים בביצה ואופים כ-20 דקות, עד להזהבה.




רוצים עוד מתכונים מבצקים מוכנים? הציצו גם בקישורים הבאים:

 

                

איך מעלימים את החמץ מהבית? אוסף מתכונים
לכתבה
  מגדל סיגרים של בקלאווה, מבצק פילו
למתכון