לדף הבית
 
כתבותכתבות מקרין
מי הזיז את הגבינה שלי?
לפני כמה ימים לקחתי את השף הצמוד, את אימי וחמותי לנשר לסדנת הכנת גבינות (שולה - אמא של רונן מימין, ניקול - אמא שלי משמאל , קושרות סינרים ומתכוננות לחביצה).

עברנו יום גיבוש קסום אצל רובאנה וגדי מ"גבינות מהלב". למדנו להכין גבינה צפתית, פרומעז, חלומי, גבינה בולגרית וגם גבינה צ'רקסית ואפילו ריקוטה (הנה אני חורשת על החומר התיאורטי לפני שהפשלנו שרוולים ונכנסנו למטבח).

 
למדנו להכין גבינה צפתית, פרומעז, חלומי, גבינה בולגרית וגם גבינה צ'רקסית ואפילו ריקוטה.


בתמונות למעלה אפשר לראות את השלבים השונים עד שמתקבלת גבינה.
חוץ מללמוד גבינות גם אכלנו כל היום משולחן עמוס שלא הפסיק להתמלא מחדש במאפים חמים, לחמים, גבינות הבית, סלטים, פסטות.     
ועוד ועוד גבינות בשלות ממקרר הגבינות העמוס שמתחבא מתחת למדרגות  
 ואפילו עוגת דובדבנים רומנית מעולה הייתה שם (מתכון כאן).





ב9 וחצי בלילה היו צריכים לגרש אותנו מרוב שהיה לנו כיף.