סלסילות קדאיף

סלסילות קדאיף זה קינוח טעים ומיוחד במינו, שמכינים בקלי קלות ובדקות ספורות, ומשתמשים לאינספור אופציות הגשה, לפי הטעם האישי של כל סועד
סלסילות קדאיף זה קינוח טעים ומיוחד במינו, שמכינים בקלי קלות ובדקות ספורות, ומשתמשים לאינספור אופציות הגשה, לפי הטעם האישי של כל סועד
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. שמים את הקדאיף בקערה ומוסיפים חמאה מומסת ואבקת סוכר. מערבבים בידיים היטב, עד שכל האטריות מצופות בתערובת.
  3. מניחים חופן אטריות על כף היד בצורת עיגול שטוח. הופכים לתבנית משומנת ומהדקים לקבלת צורת קערית. זה בסדר אם חלק מהאטריות מציצות החוצה והמראה לא מסודר וסימטרי - זה כל הקסם. חוזרים על הפעולה עם יתרת האטריות.
  4. אופים כ-5 דקות עד להזהבה (עושים בייביסיטר לתנור כי זה נשרף בצ’יק). מצננים ושומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר עד ההרכבה וההגשה.
  5. ממלאים בקצפת ותותים או גלידה ורוטב שוקולד חם ומגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (10)

Avatar

    Avatar
    רחל

    צריך אטריות קדאיף קפואות או יבשות?

      Avatar
      קרין גורן

      יבשות

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות