לדף הבית
 
מתכוניםשמרים
רולדת שמרים "כמו קראנץ" שוקולד חלבה
כמות: 2 עוגות בתבנית אינגליש קייק
חומרים
1/2 כמות בצק לעוגת שמרים
1 כוס ממרח נוטלה
100 גרם חלבה מפוררת
ביצה טרופה, לזיגוג
אופן ההכנה
מחלקים את הבצק ל-2 חלקים שווים. מרדדים כל חלק למלבן בעובי 1/2 ס"מ , מורחים בנוטלה ומפוררים חלבה מעל. מגלגלים לרולדה וחוצים בעזרת סכין גדול וחלק את הרולדה, כך שיתקבלו 2 רצועות ארוכות והמילוי ייחשף. מפתלים את שתי הרצועות לצורת בורג, ומניחים בתבנית אינגליש קייק משומנת או מרופדת בנייר אפייה. חוזרים על הפעולה עם מלבן הבצק הנותר, לקבלת עוגת בורג נוספת. מתפיחים את הבצק בתבנית עד להכפלת הנפח, מברישים בביצה טרופה ואופים בחום של 180 מעלות כ-25 דקות עד שהעוגות שחומות וריחניות.


אוהבים עוגות שמרים? יש לנו כמה הצעות בשבילכם:
                 שפכטל נירוסטה
בצק לעוגות שמרים-
מתכון בסיסי
למתכון   


           
קראנץ הפרג של
הקונדיטור הנס ברטלה 
למתכון

שפכטל נירוסטה-
לחיתוך הבצק וניקוי
המשטח משאריות

למוצר בחנות האתר