עוגת גבינה ותותים

עוגת גבינה ותותים זו עוגת גבינה אפויה יפהפיה, שלא צונחת, פשוטה להכנה, עם תוספת קונפיטורת תותים, שמוגשת עם סירופ תותים טריים
עוגת גבינה ותותים זו עוגת גבינה אפויה יפהפיה, שלא צונחת, פשוטה להכנה, עם תוספת קונפיטורת תותים, שמוגשת עם סירופ תותים טריים
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


תחתית

מלית גבינה

סירופ תותים


אופן הכנה

  1. מכינים את התחתית: במעבד מזון טוחנים ביסקוויטים לפירורים. מוסיפים חמאה מומסת ומהדקים לתחתית תבנית מרופדת בנייר אפייה. שומרים במקפיא עד שמלית הגבינה מוכנה.
  2. מכינים את מלית הגבינה: מחממים תנור ל-120 מעלות.
  3. מערבבים שני סוגי גבינה וסוכר עד שהסוכר נמס והתערובת חלקה. מוסיפים את הביצים וטורפים היטב, מוסיפים שמנת חמוצה וטורפים לקבלת תערובת חלקה.
  4. מורחים ריבת תותים על התחתית ומוזגים מעל את תערובת הגבינה. אופים במשך כשעה וחצי עד שעתיים, עד שהעוגה יציבה בדפנות ועדיין רוטטת במרכזה. מוציאים מהתנור ומצננים.
  5. כשהעוגה מתקררת, מכינים את הרוטב: טוחנים תותים ואבקת סוכר במעבד מזון ומסננים במסננת דקה. שומרים במקרר עד ההגשה.
  6. מגישים כל פרוסת עוגה עם כף רוטב תות מעל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (35)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות