עוגת ספגטי

עוגת ספגטי זה מעין עוגת קוגל מודרנית, טעימה, מתוקה ופשוטה להכנה, שאפשר להכין משאריות ספגטי או להקדיש למתכון חבילת פסטה חדשה
עוגת ספגטי זה מעין עוגת קוגל מודרנית, טעימה, מתוקה ופשוטה להכנה, שאפשר להכין משאריות ספגטי או להקדיש למתכון חבילת פסטה חדשה
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל- 180 מעלות.
  2. מניחים את שאריות הספגטי במסננת וטובלים בקערה עם מים רותחים להפרדה ו”רענון”.
  3. מערבבים פנימה את החמאה המומסת בעזרת שני מזלגות.
  4. שמים בקערה בינונית ביצים, סוכר, תמצית וניל, קינמון ושמנת חמוצה.
  5. טורפים בעזרת מזלג עד שהתערובת אחידה.
  6. מוזגים את תערובת הביצים לקערה עם האטריות ומערבבים היטב בעזרת שני מזלגות, עד שהאטריות מצופות באופן אחיד בתערובת.
  7. מעבירים את הספגטי לתבנית משומנת בספריי שמן, מכניסים לתנור ואופים כ-45 דקות, עד שהעוגה זהובה ויציבה וקיסם הננעץ במרכז יוצא יבש.
  8. מקררים מעט לפני שהופכים מהתבנית לצלחת הגשה. מקשטים באבקת סוכר מעל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות