לדף הבית
 
טלוויזיהסודות מתוקיםיום סידורים
קראמבל פירות חם עם גלידה
קינוחים אישיים זריזים שמכינים בידיים (בלי מיקסר או מעבד מזון). מומלץ להגיש חם, עם כדור גלידה.
כמות: 6 מנות, בקעריות חסינות חום
חומרים
לפירורים:

11/4 כוסות קמח

1/2 כפית קינמון

1 כוס סוכר
100 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות

לפירות:

10 תפוחים + סלסילת תותים

1/4 כוס סוכר

מיץ מלימון אחד

1 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה

מכינים את הפירורים: שמים בקערה קמח, קינמון וסוכר ומערבבים. מוסיפים חמאה ומשפשפים בין האצבעות לתערובת פירורית. מקפיאים 10 דקות ובינתיים מכינים את הפירות: חותכים את הפירות לקוביות. מערבבים עם סוכר, מיץ לימון ותמצית וניל. משמנים 6 קעריות חסינות חום בתרסיס שמן, ממלאים בפירות ועורמים מעל את פירורי הבצק הקרים. אופים ב-180 מעלות כ-25 דקות, עד שהמלית מבעבעת והפירורים מזהיבים. מצננים מעט לפני שמגישים (רצוי עם גלידה).

אין לכם זמן? קבלו עוד כמה הצעות מהירות:
                     
בורקס מתוק פתוח
למתכון
   

           
  בננה על גחלים
למתכון