עוגת שוקולד פרווה עסיסית בטירוף (וזולה)

מחפשים עוגת שוקולד פרווה שווה במיוחד? קבלו עוגת שוקולד עסיסית בטירוף וזולה - מכינים אותה בקלי קלות ממרכיבים זמינים ללא מוצרי חלב והיא מושלמת לאירוח
מחפשים עוגת שוקולד פרווה שווה במיוחד? קבלו עוגת שוקולד עסיסית בטירוף וזולה - מכינים אותה בקלי קלות ממרכיבים זמינים ללא מוצרי חלב והיא מושלמת לאירוח
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים להכנת עוגת שוקולד פרווה

מצרכים להכנת עוגת שוקולד פרווה



אופן הכנה

  1. מכינים את העוגה: מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. בקערה מערבבים קמח, סוכר, קקאו, שוקולית, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה.
  3. בקנקן טורפים ביצים עם שמן, מים, סוכר וניל ותמצית וניל. מוזגים לקערה עם הקמח וטורפים לתערובת חלקה. מוזגים ל-3 תבניות משומנות בתרסיס שמן ואופים כ-45 דקות עד שהעוגות ספוגיות למגע וקיסם יוצא עם פירורים לחים.
  4. מכינים את הציפוי, מצפים ומקשטים: מערבבים כמה כפות ממרח שוקולד עם מים רותחים (לגרסה חלבית אפשר להשתמש בשמנת מתוקה מחוממת במיקרוגל), עד למרקם של רוטב סמיך. מוזגים על העוגות ומניחים לו להיספג בחלקו. מפזרים מעל קישוטים אם רוצים.

רוצים מתכון נוסף מעולה של עוגת שוקולד פרווה סופר עסיסית? לחצו כאן

רוצים לדעת איך להכין עוגת שוקולד במיקרוגל ב-3 דקות? לחצו כאן

הערות

  • הכמויות מספיקות ל-3 תבניות אינגלישקייק.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (482)

Avatar

    Avatar
    חפציבה

    באיזה גודל של כוס את משתמשת במתכון הזה?

      Avatar
      קרין גורן

      כוס מדידה אוניברסלית

    Avatar
    מיכל נביא

    היי קרין, במידה ואני רוצה להכין את העוגה בתבנית מלבנית גדולה 22×35 בכמה צריך להגדיל את כמות המצרכים?

      Avatar
      קרין גורן

      היי מיכל, צריך להגדיל את כמות המצרכים פי 1.5
      במקום 2 כוסות סוכר, 3 כוסות. במקום 2 כפות אבקת אפיה, 3 כפיות וכיו”ב.

הצג עוד

קטגוריות

טכניקות

תגיות

עוגת שוקולד פרווה משגעת, רכה וכל כך קלה להכנה שמהווה פתרון מושלם כשצריך לתקתק עוגת שוקולד מהירה. כמה דקות עבודה - ויש לכם עוגת שוקולד פרווה נהדרת, בלי מוצרי חלב ובקערה אחת. מסוג המתכונים שצריך “לגזור ולשמור”.