לדף הבית
 
טלוויזיהסודות מתוקיםיום פינוק
בראוניז אישיים בציפוי מושחת
כמות: 18-20 בראוניז, בתבנית מאפינס מרופדת במנז'טים (רצוי מנז'טים מסיליקון)
חומרים
לבראוניז:

100 גרם שוקולד מריר
100 גרם
חמאה

3/4 כוס סוכר

2 ביצים

1/2 כוס קמח

1/4 כפית מלח

לציפוי מושחת:

ממרח שוקולד (אפשר גם ממרח שוקולד לבן)

1 כוס מרשמלו קטנים קצוצים

1 כוס שוקולד צ'יפס

12 סוכריות טופי רכות, חתוכות ל-4

סירופ מייפל

בראוניז אישיים בציפוי מושחת
אופן ההכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות.

ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל. מערבבים פנימה סוכר וביצים.

מוסיפים קמח ומלח וטורפים עד לקבלת תערובת חלקה ומבריקה ללא גושים.

מוזגים את התערובת לתבנית שקעים מרופדת במנז'טים – רק עד 2/3 מגובה המנז'ט. אופים 10 דקות, עד שהבראוניז סדוקים, תפוחים ועדיין רכים מאוד. מוציאים מהתנור, מניחים כפית ממרח שוקולד מעל כל מאפה, ומפזרים מעל את התוספות בנדיבות. מזלפים מעל מייפל ומחזירים לתנור ל-3 דקות (עד שהמרשמלו תפוח ומתחיל להזהיב, והשוקולד והטופי נמסים). מגישים חם.

אוהבים בראוניז? הציצו גם במתכונים האלה:
           
בראוניז שווקולד גבינה
למתכון 

   

           
  בראוניז קפה וקוקוס
למתכון





 

נפה לקמח
למוצר בחנות האתר