עוגת תפוחים של מייה לוצאטו

עוגת תפוחים של מייה לוצאטו זו עוגת פרווה טעימה, עסיסית ופשוטה להכנה, שמכינים בקלי קלות ומגישים בבכל יום בשנה, אבל גם כקינוח ראש השנה
עוגת תפוחים של מייה לוצאטו זו עוגת פרווה טעימה, עסיסית ופשוטה להכנה, שמכינים בקלי קלות ומגישים בבכל יום בשנה, אבל גם כקינוח ראש השנה
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


תפוחים

עוגה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מקלפים תפוחים וחותכים לשמיניות.
  2. במחבת מטגנים את התפוחים במרגרינה עד לריכוך חלקי. מצננים.
  3. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים מרגרינה, סוכר, סוכר וניל וקליפת תפוז מגורדת. מוסיפים את הביצים בזו אחר זו. מוסיפים לסירוגין את המיץ והקמח ומערבבים לתערובת אחידה.
  4. יוצקים את התערובת לתבנית משומנת. מסדרים מעליה את התפוחים ומקשטים בסוכר, קינמון, אגוזים וצימוקים.
  5. אופים למשך 50 דקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (8)

Avatar

    Avatar
    רעות ....

    אשמח להבין מאיזו סיבה לא ניתן להמיר את המרגרינה לשמן צמחי אחר? מלבד שמן קוקוס

      Avatar
      קרין גורן

      כי שמן צמחי לא מתגבש כמו שנדרש במתכון הזה. שמן קוקוס כן מתגבש

הצג עוד

קטגוריות