לדף הבית
 
טלוויזיהסודות מתוקיםמסיבת גינה
גלידת שוקולד בלי מכונת גלידה
סוד המרקם של גלידת השוקולד הזו, שמכינים ללא מכונה מיוחדת, טמון בשילוב של רסק בננות ושל ליקר אלכוהולי (שמעכב קיפאון). ליקר האייריש קרים תורם גם לטעם הנפלא של הגלידה, וקישוטים של שוקולד מגורר, פקאן סיני ובננה צ'יפס משלימים את הרושם.
חומרים
לגלידה:

1 מיכל שמנת מתוקה

150 גרם שוקולד מריר 

1 כוס ליקר אייריש קרים

2 בננות גדולות

לקישוט:
שוקולד מגורר
פקאן סיני
בננה צ'יפס (פרוסות בננה מיובשת)
גלידת שוקולד-בננה-אייריש קרים
אופן ההכנה

בסיר קטן מביאים לרתיחה שמנת מתוקה. מכניסים את השוקולד למעבד מזון ומוזגים עליו את השמנת החמה מהסיר.
ממתינים דקה, ובינתיים מקלפים וחותכים את הבננות באופן גס.
מעבדים את השוקולד והשמנת המתוקה לתערובת חלקה, מוסיפים את חתיכות הבננה וטוחנים שנית לתערובת חלקה.
מוסיפים אייריש קרים וטוחנים עוד כמה שניות.
מעבירים את התערובת לקופסה אטומה, סוגרים ומקפיאים לפחות 4 שעות.
לפני ההגשה מפזרים מעל שוקולד מגורר (הכי יפה ליצור "תלתלים" בקולפן ירקות), בננה צ'יפס ופקאן סיני.

אוהבים קינוחים קפואים? הנה עוד כמה הצעות בשבילכם:
     
 ארטיק נוטלה
 למתכון

   

           
  קרטיב ג'לי
למתכון




 

קולפן לתלתלי שוקולד
למוצר בחנות האתר