לדף הבית
 
מתכוניםמתכוני וידיאו - סודות מתוקתקים
פיצה מהירה בלי שמרים, עם שוליים במילוי גבינה
בצק שיחוק של השף הצמוד, שניסה בכלל להמציא בצק פריך דיאטטי ויצא לו בצק פיצה מושלם. הפיצה שלנו -פיצה "גורן" - ממולאת גבינה גם בשוליים.
כמות: 3 פיצות גדולות, בתבניות פיצה
חומרים
לבצק:
1 ק"ג קמח תופח
3 ביצים
3 גביעי יוגורט (200  מ"ל כל אחד)
1 כפית גדושה מלח
1 כף גדושה סוכר
להרכבה:
רוטב פיצה (קנוי או ביתי) 
מוצרלה
אורגנו
זיתים מגולענים
 שומשום
פיצה בלי שמרים קרין גורן
אופן ההכנה
1.במיקסר עם וו לישה שמים קמח, ביצים, יוגורט, מלח וסוכר ומעבדים לבצק אחיד וקצת דביק (לא צריך ללוש כמו בצק שמרים).
2.מחלקים ל-3. מרדדים כל חלק לעיגול דק יחסית, קצת יותר גדול מהתבנית (הכי נוח לרדד בין שני ניירות  אפייה משומנים או מקומחים קלות). מעבירים לתבנית פיצה מחוררת, משומנת בתרסיס שמן.
3.מפזרים גבינה בהיקף, מקפלים את השוליים לכיסוי ומהדקים. אם רוצים להוסיף גם שומשום- משמנים את השוליים המקופלים ומפזרים שומשום מעליהם.
4.מורחים רוטב פיצה ומפזרים גבינה וזיתים. מתבלים באורגנו. מורחים שמן זית ומפזרים שומשום בשוליים.
5.אופים ב-220 מעלות 10 דקות להשחמה. חותכים בגלגלת פיצה ומגישים חם.