ארטיק מגנום ביתי

ארטיק מגנום ביתי בקלי קלות ומ-4 מרכיבים בלבד. מתכון מושלם של קרין גורן שיצנן לכם את הקיץ
ארטיק מגנום ביתי בקלי קלות ומ-4 מרכיבים בלבד. מתכון מושלם של קרין גורן שיצנן לכם את הקיץ
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 9 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 9 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

מגנום


אופן הכנה

  1. במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה. מוסיפים את החלב המרוכז ותמצית הווניל ומקציפים 5 שניות לאיחוד.
  2. ממלאים את תבניות המגנום ומכניסים מקל לכל ארטיק. מכסים בניילון נצמד ומקפיאים למשך הלילה.
  3. לקראת הגשה, ממיסים במיקרוגל את השוקולד. מחלצים את הארטיקים מהתבניות וטובלים בשוקולד לציפוי.
  4. טובלים בקעריות עם התוספות, מחכים דקה להתקשות ומגישים, או שומרים במקפיא עד להגשה.

הערות

  • אם אין תבנית מגנום, אפשר להשתמש בתבנית ארטיקים אחרת או בכוסות חד פעמיות
  • אם רוצים ציפוי דק וקשיח יותר, אפשר לדלל את השוקולד במעט שמן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (106)

Avatar

    Avatar
    ריקי

    יש מתכון לארטיק מגנום פרווה?

      Avatar
      קרין גורן

      אפשר להחליף את השמנת בקרם קוקוס (קר, מהמקרר), את החלב המרוכז בנוזל קוקוס מרוכז וממותק ואת שוקולד החלב בשוקולד מריר או לבן (יש פרווה)

    Avatar
    הלל בן שלמה

    אפשר לשים חצי שמנת מתוקה להקצפה וחצי שמנת לבישול/שמנת צימחית?

      Avatar
      קרין גורן

      כן 🙂

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות