לדף הבית
 
קינוחים קפואים יפהפיים, בגווני אדום וורוד. כדי להעצים את אפקט הקיטש, אני אוהבת להכין אותם בתבניות סיליקון עם שקעים בצורת ורדים (אבל אפשר כמובן להשתמש גם בתבניות סיליקון בצורות אחרות). מי שהגוונים הטבעיים עדינים מדי בעיניו, יכול להוסיף טיפ-טיפה צבע מאכל אדום לגלידה.
כמות: כ-18 קינוחים בתבנית שקעים שושנה
חומרים
1 חב' ג'לי תות/פטל (+½ 1 כוסות מים רותחים)
1 כוס תותים קפואים/פטל קפוא
1 פחית חלב מרוכז (כ-400 גרם)
2 מיכלי שמנת מתוקה (500 מ"ל)
1 גביע גבינת שמנת 30% (200 גרם)
גלידוניות שושנת תות
אופן ההכנה
1.מערבבים ג'לי ומים רותחים את שאין גושים. משמנים מעט את התבנית ומוזגים כף וחצי בלבד של ג'לי לכל שקע שושנה. מצננים.
2.טוחנים תותים/פטל במעבד מזון, מוסיפים חלב מרוכז וטוחנים יחד לרסק חלק.
3.במיקסר מקציפים שמנת מתוקה וגבינת שמנת ולקרם רך. מוסיפים פנימה את תערובת התותים ומקציפים לאיחוד.
4.ממלאים את השקעים בתערובת עד הקצה. מכסים בניילון נצמד ומקפיאים למשך הלילה.
5.לפני ההגשה מחלצים כל קינוח בלחיצה ומניחים על צלחת. משאירים כמה דקות בטמפ' החדר, להתרככות חלקית, ומגישים.