לדף הבית
 
למרות המשחקים הגיאומטריים, העוגה הזו לא באמת מסובכת להכנה. היא פשוט עוגת ביסקוויטים טעימה מאוד (בזכות ממרח קרמל בקרם וגם בציפוי), שלא דורשת תנור או אפילו תבנית (כי מרכיבים אותה על מגש). אני רק ממליצה בחום לצפות בסרטון ולראות את כל השלבים בעיניים לפני תחילת העבודה... רוצים להכין את העוגה דווקא בגרסת פרווה/ טבעונית? החליפו את השמנת המתוקה בשמנת צמחית ואת החלב בחלב קוקוס.
כמות: עוגה ארוכה בעיצוב חופשי
חומרים
2 מיכלים שמנת מתוקה (500 מ"ל)
2 כוסות חלב (1 כוס לקרם + 1 כוס לטבילת העוגיות) (480 מ"ל)
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
1 מיכל ממרח לוטוס (2 כפות גדושות לקרם + כוס ממרח לוטוס לציפוי)
1 שרוול ביסקוויטים שוקו (250 גרם)
עוגת ביסקוויטים פירמידה לוטוס קרין גורן
אופן ההכנה
 1. במיקסר מקציפים שמנת מתוקה, 1 כוס חלב, אינסטנט פודינג ו-2 כפות ממרח לוטוס לקרם רך (שימו לב: שומרים כוס חלב לטבילת העוגיות, וכוס ממרח לוטוס לציפוי).
2. מניחים על משטח העבודה יריעת נייר אלומיניום ומרססים בשמן. מסדרים במרכז היריעה 3 טורים צמודים של 6 ביסקוויטים, טבולים טבילה קצרה בחלב. מורחים במחצית הקרם. מכסים ב-3 טורי ביסקוויטים טבולים בחלב.
3. סוגרים לפירמידה כמודגם בסרטון (מכניסים את יידיים מתחת לנייר האלומיניום, משני הצדדים, מרימים את שני טורי הביסקוויטים שבצדדים ומקפלים כך שיפגשו באמצע). עוטפים ומקפיאים שעתיים.
4. מחממים במיקרוגל ממרח לוטוס. מסירים את נייר האלומיניום שעוטף את העוגה ומניחים אותה רשת (את משטח העבודה שמתחת כדאי לרפד בניילון נצמד, לקליטת הטפטופים).
5. מוזגים את הממרח החם על העוגה לציפוי. מעבירים בזהירות למגש. מגישים מיד או שומרים במקרר ומגישים קר.

.