לדף הבית
מתכוניםעוגיות
עוגיות מייפל פקאן נמסות בפה (מכינים בצ'יק במעבד מזון)
העוגיות שאחותי דנה הכי אוהבת: עוגיות חמאה נמסות בפה, שמכינים בצ'יק במעבד מזון, עם המון פקאנים בפנים וגם סירופ מייפל. אמריקה.
כמות: 50-40 עוגיות
חומרים
לעוגיות:
2 כוסות אגוזי פקאן, לא קלויים (200 גרם)
200 חמאה קרה,חתוכה לקוביות
1/4 כוס סוכר חום
2 כפות מייפל
2 כוסות קמח (280 גרם)
לציפוי:
אבקת סוכר
עוגיות מייפל פקאן
אופן ההכנה
1. במעבד מזון מעבדים פקאנים וחמאה לממרח עם שברי אגוזים קטנים.
2. מוסיפים למעבד המזון סוכר חום ומייפל וטוחנים לתערובת אחידה. מנפים פנימה קמח ומעבדים לבצק נעים ולא דביק.
3. מעבירים למשטח עבודה מקומח ומגלגלים לכדורים בגודל עגבניות שרי.
4. מניחים במרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים ב-160 מעלות 20-25 דקות, להתייצבות ותחילת הזהבה.
5. מצננים קצת ומגלגלים באבקת סוכר.
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody
SapSap