עוגיות מייפל ופקאן שתמיד מצליחות

תמיד רציתם לדעת איך מכינים עוגיות מייפל ופקאן שנמסות בפה? אז הנה: מכינים את הבצק בצ'יק צ'אק במעבד מזון, אופים ונהנים מעוגיות ביתיות
תמיד רציתם לדעת איך מכינים עוגיות מייפל ופקאן שנמסות בפה? אז הנה: מכינים את הבצק בצ'יק צ'אק במעבד מזון, אופים ונהנים מעוגיות ביתיות
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגיות


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-160 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. במעבד המזון מעבדים את הפקאנים והחמאה לממרח עם שברי אגוזים קטנים.
  3. מוסיפים למעבד המזון את הסוכר והמייפל וטוחנים לתערובת אחידה. מנפים פנימה את הקמח ומעבדים לבצק נעים ולא דביק.
  4. מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח ומגלגלים לכדורים בגודל עגבניות שרי.
  5. מניחים את העוגיות על התבנית במרווחים ואופים 20-25 דקות, להתייצבות ותחילת הזהבה.
  6. מצננים קצת, מגלגלים באבקת הסוכר ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (44)

Avatar

    Avatar
    לידור מליחי

    מתכון מעולה, עוגיות ממכרות!!! 🙂

      Avatar
      קרין גורן

      תודה רבה לידור

    Avatar
    נעמי

    היי, אפשר להקפיא את העוגיות לפני אפיה? והאם אפשר להכין את הבצק במיקסר עם וו גיטרה?

      Avatar
      קרין גורן

      אפשר ואפשר 🙂

    Avatar
    רבקה

    אפשר להחליף את הפקאנים באגוזי מלך? או לשלב גם וגם?

      Avatar
      קרין גורן

      בטח, אין שום בעיה

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות