לדף הבית
 
מתכוניםמתכוני וידיאו - סודות מתוקתקים
פרלינים אוריאו - יפים כמו תכשיטים
להכין פרלינים קלאסיים זו עבודה מורכבת. צריך לדעת "לטמפרר" – לשחק עם טמפרטורות השוקולד תוך כדי המסה וקירור, כדי להבטיח שההתגבשות הפנימית שלו תהיה אידיאלית ותניב שוקולד מבריק. לי, אני מודה, אף פעם לא הייתה הרבה סבלנות לטמפרינג. אז מצאתי לי קיצורי דרך: תוספת של טיפונת שמן לשוקולד מומס (ליציבות וברק גם אחרי קירור רגיל) וקישוטים שבזכותם ממתקי השוקולד הביתיים שלי נראים כאילו יצאו מחלון ראווה של שוקולטרי.
צריך גם: תבנית סיליקון למאפינס

חומרים
לפרלינים:
200 גרם שוקולד לבן (או לבן בועות עם תוספות)
200 גרם שוקולד חלב
200 גרם שוקולד מריר
3 כפות שמן
1 חבילה עוגיות אוריאו 
לקישוט:
שקף מודפס לשוקולד
אופן ההכנה
1. גוזרים שקפי שוקולד לעיגולים בגודל השקעים. מניחים עיגול בתחתית כל שקע, כשהצד המחוספס כלפי מעלה. 
2. ממיסים במיקרוגל (בקערית נפרדת לכל סוג) את כל סוגי השוקולד. מוסיפים לכל קערה כף שמן, לדילול.
3. מוזגים כף שוקולד לכל שקע, מעל השקף. מניחים מעל עוגייה ומכסים בעוד שוקולד (משחקים עם הטעמים של השוקולד, ליצירת פרלינים בכמה צבעים).
4. מקפיאים 20 דקות להתייצבות.
5.  מחלצים בלחיצה ומקלפים את השקף.