לדף הבית
 
ככה מכינים סופגניות בלי לעבוד קשה. בלי בצק שמרים, בלי להתפיח או להכין כדורי בצק. ויש בפנים גם הפתעה - עוגיית אוריאו מצופה שוקולד מתמוסס...

חומרים
לסופגניות:
1 ביצה
1 גביע שמנת חמוצה (200 מ"ל)
4 שקיות סוכר וניל (40 גרם)
1 כוס קמח תופח (140 גרם)
1 חבילה עוגיות אוריאו מצופות שוקולד חלב (לשמור במקפיא לפחות שעה לפני ההכנה)
לטיגון:
שמן לטיגון עמוק
סופגניות אוריאו
אופן ההכנה
1. בקערה טורפים ביצה, שמנת חמוצה וסוכר וניל. מוסיפים קמח תופח וטורפים רק עד שאין גושים. 
2. בסיר מחממים שמן לטיגון עמוק.
3. משמנים כף גלידה קפיצית גדולה. ממלאים את הכף עד חצי הגובה בתערובת, משקעים פנימה עוגייה קפואה אחת ומכסים בתערובת למילוי הכף. 
4. הופכים ולוחצים את קפיץ כף הגלידה מעל השמן החם (הסופגניה תתנתק ותיפול לשמן. זהירות! חם!). מטגנים להזהבה מכל הכיוונים (זה אמור לקחת כ-3-4 דקות. אם הסופגניות משחימות מהר מדי, מנמיכים קצת את האש). מוציאים לצלחת עם נייר סופג.  
5. מגישים חם. הסופגניות טעימות ויפות כמו שהן, אבל אפשר כמובן לפזר מעט אבקת סוכר, למראה יותר מסורתי.