לדף הבית
 
ארוחת הערב הכי מהירה שיש לי ברפרטואר. בצק מ-3 מרכיבים, מלית מ-2, מחבת אחת... ובצ'יק זה מוכן.
כמות: 8 מנות
חומרים
 ½ 2 כוסות קמח תופח (350 גרם) 
1 גביע שמנת חמוצה (200 מ"ל)
1 ביצה
8 כפות גבינת ריקוטה מלוחה
1 כוס גבינת מוצרלה מגוררת
אופן ההכנה
להכנה במיקסר:
1. בקערה מערבבים קמח תופח, שמנת וביצה. לשים בידיים לבצק נעים וטיפטיפה דביק.
2. מחלקים ל-8 ומרדדים כל חלק לעיגול על נייר אפייה משומן. 
3. מניחים כף ריקוטה וחופן מוצרלה בצד אחד של עיגול הבצק. 
4. מקפלים לשניים (לכיסוי המלית) ומהדקים את השוליים באצבעות או במזלג.  
5. משמנים בספריי שמן מחבת ומטגנים להשחמה משני הצדדים. מעמידים כל סמבוסק על המחבת, על קו קיפול הבצק, ומטגנים עוד כמה שניות מגישים חם.