בראוניז עם שוקולד ממולא אוראו

בראוניז עם שוקולד ממולא אוראו זה בראוניז שוקולד מוכרים ואהובים, פשוטים וזריזים להכנה, עם הפתעת שוקולד ממולא אוראו שמחכה בכל פרוסה
בראוניז עם שוקולד ממולא אוראו זה בראוניז שוקולד מוכרים ואהובים, פשוטים וזריזים להכנה, עם הפתעת שוקולד ממולא אוראו שמחכה בכל פרוסה
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


תבנית מרובעת 20X20

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים בתרסיס השמן. שוברים את השוקולד הממולא אוראו לקוביות.
  2. ממיסים במיקרוגל את השוקולד והחמאה.
  3. במיקסר מקציפים את הביצים והסוכר במשך 2 דקות עד שהתערובת מעלה קצת קצף. מוסיפים פנימה את תערובת השוקולד ומקציפים קצרות לאיחוד. מוסיפים את הקמח ומקציפים לאט לאיחוד.
  4. משטחים את הבלילה בתבנית ומטביעים את קוביות השוקולד הממולא.
  5. אופים 25-20 דקות, עד שהבראוניז מתחילים להיסדק. מצננים, פורסים ומגישים.

הערות

  • אפשר להחליף את החמאה המלוחה בחמאה רגילה + 1/2 כפית מלח
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    חן מורגן

    האם זה יכןל לשמש כתחתית לעוגת אוריאו?

    Avatar
    שירה

    היכן ניתן לרכוש את התבנית עם התוספת של החלוקה לקוביות?

      Avatar
      מערכת Foody

      בוודאי באתרים כמו אלי אקפסרס וחנויות אפייה מתמחות

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות