לדף הבית
 
 
אוזן המן ענקית - שהיא בעצם פאי שוקולד משפחתי, בתבנית חד פעמית עגולה, שקופל עם התבנית למשולש. 
מלבד אפקט ההפתעה (שמתאים במיוחד לחג ההיתולי), היתרון כאן הוא באפשרויות המילוי: לא רק מליות מסורתיות, סמיכות ויבשות יחסית באות בחשבון. אפשר למלא גם במלית שוקולד עסיסית (אחרי אפייה חלקית של הבצק) ואפילו בגבינה קרה, מוס או קצפת (אחרי אפייה מלאה) באות בחשבון - ולא רק מליות מסורתיות כמו פרג... 
כמה רעיונות    
   
כדי "לשלש את העיגול" ולהפוך את הפאי לאוזן ההמן, גייסנו את כישורי האוריגמי שלנו, וקיפלנו תבנית עגולה חד פעמית שבתוכה קלתית בצק (ראו בתמונות). לשמירה על הצורה באפייה נעזרנו בנייר אפייה צמוד לבצק, ובמעט נייר כסף מכווצ'ץ (לתמיכה מתחת לחלקי הבצק המורמים באוויר). ליתר ביטחון, הקפאנו להתייצבות לפני ששלחנו לתנור.
    
 
 
 
 
 
 
 
 
     
עבור הניסיון הראשון בחרנו את "פאי השוקולד הסודי" של קרין. אחרי אפייה חלקית ציננו את הבצק, מילאנו במלית השוקולדית המופלאה וסיימנו את האפייה כרגיל. התוצאה הייתה טעימה מאוד, וגם נחמדה במראה (היא כנראה הייתה יפה יותר, אם היינו מוסיפים קצת אבקת סוכר או רוטב שוקולד מלמעלה... אבל היא פשוט נעלמה מהצלחת לפני שהספקנו לקשט...

   
     
 לניסיון השני, כבר אפינו את הבסיס אפייה מלאה ומילאנו במלית קרה (קרם וניל וממרח עוגיות קרמל, אם אתם שואלים).     
     
 ... ומשאריות הבצק שנותרו, הכנו עוגיות משולשות מהירות (רדדנו ומיאנו בממרח שוקולד, גלגלנו לרולדה ועיצבנו אותה בידיים, לצורה משולשת. פרסנו ואפינו ב-180 מעלות, להזהבה קלה).