לדף הבית
 
מאחורי השם הקצת מוזר מסתתר קינוח צרפתי נהדר: טבעות אווריריות ורכות מבצק פחזניות מטוגן. הקרולר מזכירים "דונאטס" בצורה, אבל יותר פשוט ומהיר להכין אותם. ליצירת עיגולים יפים אני נעזרת בריבועים של נייר אפייה, שאני מכינה מראש – במקום לזלף ישירות לתוך השמן אני מזלפת בנוחות עיגול על כל ריבוע נייר ומעבירה עם הנייר לשמן החם. תוך כדי הטיגון הנייר יפרד מעצמו ואפשר יהיה לשלוף אותו עם מלקחיים.
כמות: 12 יח'
צריך גם: שקית זילוף עם פייה משוננת, נייר אפייה גזור לריבועים 10X10 ס"מ:  
חומרים
לבצק פחזניות:
1 כוס חלב (240 מ"ל)
100 גרם חמאה, חתוכה לקוביות
2 כפות סוכר 
תמצית וניל
1/4 כפית מלח
1 כוס קמח (140 גרם)
ביצים (גודל לארג'(
לטיגון:
שמן לטיגון עמוק (בערך ליטר)
לציפוי:
1 כוס סוכר (אפשר מתובל בקינמון) 
או סירופ מייפל 

אופן ההכנה
בסיר בינוני מחממים חלב, חמאה, סוכר, תמצית וניל ומלח לרתיחה מלאה (ממש מבעבעת).
מסירים מהאש, מוסיפים את הקמח בבת אחת ומערבבים בכף עץ עד לקבלת בצק אחיד.
מעבירים למיקסר עם וו גיטרה ומעבדים במהירות איטית 2 דקות לקירור חלקי. מוסיפים את הביצים אחת אחת (לא מוסיפים עוד ביצה עד שקודמתה נבלעה בתערובת). התערובת תתפרק אחרי הוספת כל ביצה, וזה בסדר – היא תתחבר מחדש לבצק אחרי עיבוד קצר.
מעבירים את הבצק לשקית זילוף עם פייה משוננת גדולה ככל האפשר ומזלפים עיגול על ריבוע נייר אפייה.
בסיר מחממים שמן לטיגון עמוק. מכניסים (בזהירות) את ריבועי הנייר עם הבצק לשמן ושולפים את הניירות אחרי 10 שניות של טיגון בעזרת מלקחיים. לא מצופפים יותר מדי עיגולי בצק בסיר כי הם מאוד תופחים. מטגנים דקה מכל צד (אם הבצק משחים קודם סימן שהשמן חם מדי). מוציאים לנייר סופג. מגלגלים כל קרולר בסוכר לציפוי, או מזלפים מעל סירופ מייפל ומגישים.