לדף הבית
 
 גרסא ביתית לקינוח המטוגן, שבתור ילדה היה אחד הדברים הכי טעימים שהכרתי - "שוקופאי" כמו ברשת בורגראנץ'.  
כמות: 6 יח' שוקופאי
חומרים
6 בלינצ'ס קפוא, מופשר במקרר
2 גביעי מעדן שוקולד (כמו "דני". לא מעדן דיאט)
1 שקית אבקת סוכר (100 גרם)
1 ביצה טרופה עם כף מים
1 כוס פירורי לחם
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
מניחים במרכז כל בלינצ'ס כף מעדן שוקולד, מקפלים את השוליים ומגלגלים לסגירה (כמו אגרול). מברישים במעט ביצה (מהציפוי) את הקצה לאיטום. 
מקפיאים שעה להתקשות (אפשר להכין עד יום מראש ולשמור במקפיא). 
מגלגלים באבקת סוכר לציפוי, אז בביצה ואחר כך בפירורי לחם (כמו שמצפים שניצל). 
מחממים בסיר  שמן לטיגון עמוק (160 מעלות אם יש מדחום). 
מטגנים עד להשחמה. מוציאים לנייר סופג ומניחים לשתי דקות קירור. מגישים חם (זהירות - המילוי רותח!).
במצב רוח מתגלגל? קבלו עוד רעיונות מתוקים:
בלינצ'ס גבינה וצימוקים
בלינצ'ס גבינה וצימוקים
למתכון

מגדל סיגרים של בקלאווה
למתכון

גלגלת עוגיות
למוצר בחנות האתר