לדף הבית
 
לכל החוששים משמרים, ובעיקר לכל הממהרים שאין להם זמן להכין בצק ועוד לבשל פירות למילוי – הנה עוגות שמרים אישיות קלות במיוחד (בלי להכין בצק, בלי ללוש ובלי להתפיח!) עם מלית פירות ושוקולד לבן.
כמות: 12 מאפים
חומרים
למאפים:
1 חבילה בצק שמרים-עלים מרודד, מופשר 
סוכר, לפיזור (בערך כוס)
מלית מוכנה לפאי (אוכמניות או דובדבנים)
לקישוט אחרי האפייה:
 50 גרם שוקולד לבן
מעט אבקת סוכר, לפיזור
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-170 מעלות. 
מפזרים סוכר בנדיבות על המשטח ומניחים עליו את בצק השמרים-עלים. חותכים בעזרת סכין לרצועות ארוכות (30 ס"מ) בעובי 2 ס"מ. מפזרים סוכר בנדיבות גם מעל הבצק ומהדקים. מגלגלים לבורג. מפתלים את הבורג סביב עצמו לצורת שבלול (את הקצה מחביאים מתחת לשבלול). מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, ואם רוצים מפזרים עוד קצת סוכר מעל. מועכים את מרכז השבלול בעזרת כפית ומניחים מעל כפית מלית פאי. אופים (ללא התפחה) 25 דקות להשחמה. מצננים מעט. 
שמים את השוקולד הלבן בשקית סנדביץ' אטומה עבה, סוגרים ומניחים אותה בתוך כוס עם מים רותחים. כשהשוקולד נמס מוציאים מהמים ומנגבים את השקית. גוזרים לשקית את השפיץ ומזלפים פסי שוקולד על המאפים. מפזרים מעל מעט אבקת סוכר ומגישים.
ממהרים? הנה עוד מתוקים שמכינים בזריזות:
         
 
בורקס פתוח
   
פרוזן יוגורט ביתי
   
בורקס מתוק עם תפוחים
למתכון
  פרוזן יוגורט מהיר
למתכון
  מאג לעוגה אישית במיקרוגל
למוצר בחנות האתר