לדף הבית
 
מתכוניםללא קמח חיטה
עוגת שוקולד חמה עם קורנפלור
גרסה נטולת קמח וטעימה במיוחד לעוגת השוקולד החמה
כמות: 8 קוקוטים חד פעמיים בנפח חצי כוס, או כלים אישיים עמידים בחום באותו נפח
חומרים
250 גרם שוקולד מריר, קצוץ או מופרד לקוביות
200 גרם חמאה
11/4 כוסות סוכר
1/4 כוס קקאו
5 ביצים  
2/3 כוס קורנפלור
עוגת שוקולד חמה
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות.
ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל. בקערה נפרדת מערבבים (לא מקציפים) ביצים וסוכר. מוסיפים לתערובת הביצים את תערובת השוקולד וטורפים היטב. מנפים קקאו וקורנפלור (למניעת גושים) ומוסיפים לתערובת. טורפים לתערובת אחידה.
יוצקים את התערובת לתבניות חד פעמיות משומנות ואופים 12-15 דקות, עד שהעוגות תפוחות ויציבות אבל עדיין רכות. מוציאים מהתנור. אם מגישים בכלים אישיים מצננים דקה או שתיים לפני שמשחררים מהתבניות. מגישים חם.
מחפשים עוגות שוקולד ללא קמח? נסו גם את אלו:

בומב שוקולד

  פצצת קפה ושוקולד

             

בומב שוקולד
למתכון
  פצצת שוקולד קפה עם רוטב אספרסו חם
למתכון