לדף הבית
 
על קרין

קונדיטורית ומפתחת מתכונים, מגישת תכנית הטלוויזיה "סודות מתוקים" ברשת (ערוץ 2), עיתונאית אוכל ומחברת ספרי אפייה, כולל רבי המכר "סודות מתוקים", "אפייה זה משחק ילדים", "סודות מתוקים 2", "אם לסבתא היה מיקסר" ו"חצי חצי".
אז איך אני מספיקה את כל אלה?
בתור בחורה די עצלה מיסודי, גיליתי שכשאני עושה דברים שאני באמת אוהבת – אני הופכת להיות חרוצה מאוד.
תבינו, שנים חיפשתי "מה אני רוצה להיות כשאהיה גדולה": אז מה היה לנו?
תואר ראשון בחוג לתקשורת באוניברסיטת חיפה.
לימודי לתואר בהנדסת תוכנה ב"אורט בראודה" בכרמיאל (הספיקה לי שנה א').
קורס תכנות אינטרנט (webmaster) במכללת סיוון.
עבודה בתור מתכנתת (בינונית למדי, יש להודות) בחברת סטארט-אפ כושלת.

כבר כמעט ונכנעתי לשגרה המשעממת. ואז, בגיל 26, התמזל מזלי לגלות את עולם האפייה ולהתאהב בו, בזכות קורס מזדמן ב"בישולים" אצל הקונדיטור הנס ברטלה.
כבר מהשיעור הראשון הרגשתי שמצאתי את ייעודי בחיים והחלטתי לעשות שינוי גדול ולהפוך את אהבת האפייה למרכז חיי. למגזין "על השולחן" הגעתי במקרה (גורל?) לנהל את אתר האינטרנט, והשאר היסטוריה. השף הצמוד שלי, שתמיד אהב (והפליא!) לבשל, גם הוא עזב הכל באומץ, רגע לפני קבלת תואר מהנדס מחשבים, ועשה הסבה למטבח. מאז אנחנו צמודים אפילו יותר, זוג במטבח ובחיים – הוא על האוכל ואני על הקינוחים. הוא, השקט והביישן, (כמעט) תמיד מאחורי הקלעים – מפיק, תומך ומייעץ. ואני עושה הרבה רעש. כרגיל...




 
 


עוגת מייפל - אין בה בכלל מייפל עד אחרי האפייה ואז משקים אותה בהמון סירופ בטעם משגע

 

 

  מזווה האפייה
רשימת חומרי הגלם שכדאי שיהיו לכם במזווה, במקרר ובמקפיא.